Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@08:27:34 GMT

تیتراژ پایانی سریال «لحظه گرگ و میش» منتشر شد

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۷۱۵۹۲

تیتراژ پایانی سریال «لحظه گرگ و میش» منتشر شد

دریافت 7 MB

به گزارش خبرگزاری مهر، همزمان با آغاز پخش مجموعه تلویزیونی «لحظه گرگ و میش» به کارگردانی همایون اسعدیان، قطعه موسیقایی تیتراژ پایانی این سریال نیز منتشر شد. این قطعه با صدای محمد معتمدی و تنظیم فرهاد اسعدیان، بازخوانی ترانه معروف «سنگ قبر آرزو» است که از آن در تیتراژ پایانی این سریال بهره گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«لحظه گرگ و میش» به نویسندگی مونا انوری زاده و همایون اسعدیان در ۵۰ قسمت تولید شده و هر شب ساعت ۲۰:۴۵ روی آنتن شبکه سه سیما می رود. ساعات بازپخش این سریال  ۳۰ دقیقه بامداد، ۰۹:۳۰ صبح و ۱۴:۱۵ روز بعد است.

عاشقانه «لحظه گرگ و میش» روایت فراز و فرود زندگی خانواده‌ ای اصیل در طول سه دهه و با محوریت زندگی تنها دختر این خانواده است.

فاطمه گودرزی، شهره سلطانی، فرید سجادی حسینی، علیرضا کمالی، المیرا دهقانی، حسام محمودی‌فرید، پانیذ برزعلی، ناصر سجادی حسینی، نیما نادری، پاشا رستمی، رها خدایاری، وحید آقاپور، احسان امانی، سیامک احصایی، مریم حاجی زاده، آیدا نامجو، مهرنوش مسعودیان، زهره ساداتی، مهدی ملاک، رضا حجری، مهتاب اکبری، فراز مدیری، شبنم قربانی و اِروین گالستیان با حضور لیلا بلوکات و محمدرضا مالکی ترکیب بازیگران این مجموعه را تشکیل می دهند.

عوامل مجموعه تلویزیونی «لحظه گرگ و میش» عبارتند از؛ نویسندگان: مونا انوری زاده، همایون اسعدیان، براساس طرحی از: مونا انوری زاده، منشی صحنه: ماریا میرنژاد، محسن بهاری، مونا پیرایش، عکاس: مهدی حیدری، مدیر تدارکات و جانشین تولید: رضا بداقی، دستیاران اول کارگردان: پگاه جهاندار، مهدی لطیفی، سمیه میرشمسی، جلوه های ویژه بصری: روانبخش صادقی، صدابردار: ساسان نخعی، حسین معتمدی، طراحی و ترکیب صدا: محمد کشفی، طراح گریم: مهرداد میرکیانی، طراح لباس: شیوا رشیدیان، طراحان صحنه: بابک کریمی، شیوا رشیدیان، خواننده: سیدمحمد معتمدی، مشاور پروژه و برنامه ریز: مریم هژیروند، تدوین: سیاوش کردجان، علی گورانی، آهنگساز: فرهاد اسعدیان، مدیر تصویربرداری: سهیل نوروزی، مدیر تبلیغات: سیدعلی طباطبایی نژاد، مدیر امور رسانه ای: هادی فیروزمندی، مجری طرح: حسین اکبری، تهیه کننده و کارگردان: همایون اسعدیان.

کد خبر 4520465 علیرضا سعیدی

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد معتمدی موسیقی ایرانی همایون اسعدیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۱۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیدترین شماره فیلم‌نگار با خلاصه فیلمنامه «آپاراتچی» و «آسمان غرب» منتشر شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیناپس فیلم‌های «تمساح خونی»، «آسمان غرب»، «پرویزخان»، «آپاراتچی» و «بی‌بدن»، فیلمنامه‌نویسی برای سریال در ایران و فیلمنامه کامل «یادآوری» نوشته کریستوفر نولان، از جمله مطالب منتشر شده در دویست و پنجاه و پنجمین شماره ماهنامه فیلمنامه نویسی فیلم‌نگار ویژه اردیبهشت ۱۴۰۳ هستند که در ۱۱۶ صفحه به علاقه‌مندان سینما و فیلمنامه‌نویسی عرضه شده است.

در ابتدای بخش سینمای ایران سیناپس فیلم های «تمساح خونی»، «آسمان غرب»، «پرویزخان»، «آپاراتچی» و «بی‌بدن» چاپ شده و سپس نقد و تحلیل‌هایی که نویسندگان مجله درباره این آثار نوشته‌اند. گفت‌وگو با حسین تراب‌نژاد، یکی از فیلمنامه نویسان «آپاراتچی» و گفت‌وگو با علی ثقفی، نویسنده و کارگردان «پرویزخان» از دیگر مطالب این بخش هستند.

پرونده موضوعی این شماره به فیلمنامه‌نویسی برای سریال در ایران اختصاص دارد که شامل مطالب متنوعی است از جمله نگاهی به سریال های شبکه نمایش خانگی در ایران، آنچه در سریال نویسی ایران مورد توجه نیست، بررسی گونه‌های درام کارآگاهی در سریال‌های بعد از انقلاب، وضعیت فیلمنامه‌نویسی در سریال‌های شبکه نمایش خانگی، معضلات سریال‌سازی از منظر متن، زیرمتن و فرامتن، گفت‌وگوی جمعی پیرامون فیلمنامه‌نویسی برای سریال در ایران و ... .

بخش سینمای جهان با سیناپس «روی علف‌های خشک»، «داستان آمریکایی» و «فراری» آغاز می‌شود و با نقد و گفت‌وگوهایی با خالقان این آثار ادامه پیدا می‌کند.

مطالعه تطبیقی کتاب و فیلمنامه «مورد عجیب بنجامین باتن» و چطور خواننده را مجذوب فیلمنامه می کنید؟ عناوین صفحات «سینما ادبیات» و «تجربه های پراکنده» هستند.

فیلمنامه کامل این شماره به «یادآوری» نوشته کریستوفر نولان اختصاص دارد که توسط حمید گرشاسبی به فارسی برگردانده شده است؛ نقدی بر این فیلمنامه، مطلب پایانی این شماره است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصاویری از لحظه انهدام خودروهای زرهی تروریست‌ها در سوریه
  • یمن فیلم لحظه سرنگونی پهپاد آمریکایی را منتشر کرد +فیلم
  • یمن فیلم لحظه سرنگونی پهپاد آمریکایی را منتشر کرد+ فیلم
  • آهنگ جدید فرزاد فرزین برای سریالی که خودش بازیگر آن است
  • (ویدئو) آهنگ زیبای رضا یزدانی در سریال افعی تهران
  • جدیدترین شماره فیلم‌نگار با خلاصه فیلمنامه «آپاراتچی» و «آسمان غرب» منتشر شد
  • (ویدئو) آهنگ جدید فرزاد فرزین برای سریالی که خودش بازیگر آن است
  • پرمخاطب مثل «گیل‌دخت»
  • آهنگ جدید فرزاد فرزین برای سریالی که خودش بازیگر آن است | ویدئو
  • داستان تیتراژ سریال دلیران تنگستان